Grijp deze reddingsboei

Ik schrijf jouw teksten

Tekstschrijver / copywriter Geertjan Jansen

Je zit al een uur achter de computer, maar krijgt nauwelijks een letter op papier. En de paar zinnen die je met pijn en moeite hebt geproduceerd zijn waardeloos. Die helpen jou en je bedrijf zeker niet verder.

Herkenbaar? Lees dan gauw verder.

Als allround tekstschrijver en copywriter ben ik graag je reddingsboei in een onstuimige zee (kolkende rivier mag ook). Ik luister naar jouw wensen en stel vragen. Net zolang tot ik alle informatie boven tafel heb die nodig is om de klus voor jou te klaren. Terwijl jij je richt op zaken waar jij écht goed in bent, schrijf ik wervende webteksten die goed scoren in Google. Of een duidelijk persbericht dat publiciteit genereert. Of een ander type tekst, precies wat je wilt.

 

Tevreden klanten

Vele klanten hielp ik de afgelopen jaren uit de / onstuimige zee met teksten op maat. Variërend van verkoopbrochures voor woonwijken tot jubileumkranten voor bedrijven en verenigingen. En van webpagina’s die klanten aantoonbaar meer omzet opleverden tot breed opgepikte persberichten.

 

Tekstschrijver Barneveld – Ede

Als tekstschrijver ben ik vooral actief in de regio Barneveld – Ede. Mijn achtergrond? Op mijn cv prijken onder meer een vwo-diploma, een propedeuse commerciële economie en de school voor journalistiek. Sinds 2013 ben ik volop actief voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. En wie weet binnenkort voor jou!

 

Geertjan Jansen

Geertjan Jansen

Tekstschrijver / copywriter

Wat klanten zeggen:

Reactie 1

” Erg blij met de nieuwe webteksten en Geertjans hulp bij het inrichten van Google Mijn Bedrijf. De eerste aanvragen kwamen al na een paar dagen binnen

Reactie 2

” Geertjan is al jarenlang mijn ghostwriter voor columns in een vakblad. Ik blijf mij verbazen over wat hij er steeds weer van maakt. Ik krijg altijd veel positieve reacties.

Reactie 3

” Fijn om met een tekstschrijver te werken die ook verstand heeft van marketing en niet schrikt van strakke deadlines