De bloei-ambitie van Kwekerij Nova Zembla

Nova Zembla

Rhododendron-kwekerij Kwekerij Nova Zembla was tot het najaar van 2020 vooral bekend bij hoveniers. Dankzij een effectief marketingplan en een nieuwe website is de kwekerij letterlijk tot bloei gekomen.

Marketingplan

In de zomer van 2020 maakten we voor eigenaar Erwin Adams een plan voor een nieuwe positionering van zijn bedrijf: de focus komt meer dan ooit op particulieren te liggen. Ook online wilde Nova Zembla zich krachtiger profileren.

Website

Belangrijke pijler van de online ambities is de nieuwe website, die duidelijk laat zien waarin Nova Zembla uniek is. Dit leidde aan het eind van het seizoen al snel tot een recordaantal aanvragen. Dezignerz verzorgde de techniek van de website.

Reclamebord

Ook offline verbeterde de vindbaarheid en zichtbaarheid van Kwekerij Nova Zembla. Een opvallend reclamebord langs de openbare weg kan niemand ontgaan. 

Bloeiambities

Komende tijd staan nog veel meer marketingacties gepland om de bloei-ambities van Kwekerij Nova Zembla te verwezenlijken. Erwin Adams is blij met de eerste resultaten: ‘Ik had nooit verwacht dat het aantal aanvragen zo snel zou stijgen. Geertjan heeft vanaf het eerste moment topwerk geleverd.’